Netwerkorganisatie

Wij zijn hét bureau voor onderwijsadvies. Wij werken vanuit de plaats Assen vooral in de drie noordelijkste provincies maar inmiddels breidt dit gebied zich uit tot over heel Nederland. Wij zijn een netwerkorganisatie. Wij werken met 12 vaste medewerkers en daarnaast hebben 50 enthousiaste en bekwame freelancers zich aan ons verbonden. Elk met hun expertise en vooral authenticiteit. In netwerkbijeenkomsten delen we onze kennis en ervaring. We geven creativiteit en inspiratie de ruimte en laten de hang naar controle los. We bundelen het vertrouwen met kennis delen en samenwerken. Zo werken we gestaag en duurzaam aan Bureau Meesterschap.

In plaats van Regels, Rechten en Routines, bouwen we aan Vertrouwen, Verbeelding en Verantwoording (van 3 x R naar 3 x V).
Het boek dat ons inspireert is: Business spiritualiteit (Paul de Chauvigny de Blot). Het gedachtegoed heeft veel kenmerken van de grondbeginselen en werkwijze van Bureau Meesterschap.

“Mensen die begrijpen dat succes voortkomt uit innovatie, uit ontdekkingen doen en leren van fouten, zijn mensen die een menselijke werkomgeving weten te creëren.”

“Deze organisaties weten door hun authentiek leiderschap en inspirerende cultuur talent aan te trekken en te ontwikkelen.”

“Zij werken met het revolutionaire honingraatmodel. Het organisatiemodel dat openstaat voor succesvolle samenwerking en innovatie!”

Bureau Meesterschap Assen staat voor:  Betrokkenheid · Maatwerk · Aandacht

silhouettes-78013

Delen op Social Media

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone