Bureau Meesterschap

Wij zijn hét bureau voor onderwijsadvies en treden op als begeleider, trainer, adviseur, coach en interim. Wij kennen de onderwijsmarkt in Noord- en Oost-Nederland. Kernactiviteit is het begeleiden en ontwikkelen van mensen in organisaties. Daarbij staat Betrokkenheid, Maatwerk en Aandacht voorop.

Meesterlijk symbool

Een prachtig symbool voor onze manier van werken, vinden wij: ‘De Zwerm’ gemaakt door een collega Meesterschapper. ‘De Zwerm’ symboliseert onze verbondenheid, vrijheid en gezamenlijke richting waarin we vliegen. We vliegen in één richting. Voorop vliegen, wisselen wij af, soms sluit een vogel zich aan, soms verlaat een vogel ons. De zwerm is intelligenter dan de som der delen, de zwerm is flexibel en past zich voortdurend aan. Wij streven naar deze eenvoud en de wetten in de natuur vormen daarvoor de ideale basis. Geen enkele vogel kan alleen de weg vinden, maar als zwerm komen vogels precies waar ze moeten zijn.

Medewerkers

Bureau Meesterschap is een organische netwerkorganisatie, bestaande uit professionals uit het onderwijs, met ieder hun eigen specialisme. Als medewerker in vaste dienst of als zelfstandige professional (ZZP) geven wij samen vorm aan Bureau Meesterschap. De expertise bestaat uit een breed spectrum aan onderwijsondersteuning zoals: Trainers, Coaches, Interim-managers, Orthopedagogen, Psychologen, Auditors, Rekenspecialisten, Taalspecialisten, Jonge Kind specialisten, Professionals met specialistische kennis op deelgebieden; Autisme, Kidskills, Herstelrecht, NLP, TA, Systemisch werk etc.

medewerkers-header-5

De Zwerm, Meesterlijk Symbool

De zwerm

Locatie

Pand

Delen op Social Media

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone